Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Maanpuolustusnaisten liiton perinteinen maastovaellus JOTOS Hattulassa Kanta-Hämeessä 18. - 19.5.2013


Tervetuloa avoimeen kaksipäiväiseen Hattu-Jotokseen Hattulan Parolannummelle toukokuussa heti äitienpäivän jälkeisenä viikonloppuna 18. - 19.5.

Jotos on maastovaellus kaikenikäisille naisille, jotka haluavat lähteä noin neljän hengen joukkueina vaeltamaan keväiseen metsään suorittamaan siellä hauskoja ja opettavaisia tehtäviä, ja vastaamaan välillä kiperiinkin kysymyksiin.

Hattu-Jotoksen kilpailukeskuksena toimii Hattulassa sijaitseva Panssariprikaati. Vaellusreitit kulkevat pitkin kauniita Hämeen harjuja ja perinteisiä kulttuurimaisemia.

Toivomme osallistujien muodostavan valmiita neljän hengen joukkueita. Joukkueiden toivotaan varustautuvan valmistamallaan/hankkimallaan joukkuehatulla, josta tunnistaa joukkueeseen kuuluvat jäsenet.

Vaikka sinulla ei olisi ryhmää valmiina, voit hyvin ilmoittautua mukaan. Jotoksen järjestäjät kokoavat ilmoittautuneista sopivia 3-4 hengen joukkueita.

Tervetuloa mukaan!
 
Lauantaina kilpailureitti on noin 12 km ja tehtävärasteja on noin 2 km välein. Mukana tarvitsee kuljettaa vain päivän ruoka- ja juomatarpeet ja mahdolliset vaihtovaatteet. Matka-aikaa ei jotoksella lasketa, voitte kävellä tai juosta ja pitää tauon haluamassanne paikassa. Sunnuntaina reitti on noin 6 km. Jotos sopii hyvin TYKY-toiminnaksi tai ystävien tapaamiseen! Majoittuminen on sisätiloissa.

Näiltä Etelä-Hämeen Piirin kotisivuilta voit jatkossa seurata Jotoksen suunnittelun ja toteutuksen edistymisestä. Sinne tulevat myös ilmoittautumisohjeet.

Maanpuolustusnaisten Liiton Etelä-Hämeen piiri vastaa Jotoksen järjestelyistä.

Lisätietoja antavat

piirin puheenjohtaja Maija Ojala,
puh. 0400 615 315,
sähköposti maija.ojala@ojalas.fi

sihteeri Outi Mantila,
puh. 040 563 3462,
sähköposti outi.mantila@metsa.fi
 

©2019 mnletelahame - suntuubi.com